Viser arkivet for november, 2011

Forberedende

En liten statusoppdatering – det er nemlig litt lite planlegging om dagen, når det gjelder bryllupet altså. Det har stått litt stille de siste ukene, men begynner snart å røre litt på seg igjen. Anes bryllup, utdrikningslag, ungdomsskole-reunionsplanlegging og mye annet har vært prioritert.

Jeg har vært ganske tidlig ute med det meste, så det har vært en slags venteperiode nå. Lørdag kjøpte jeg dog matriell til invitasjonene. Mesteparten av detaljer for middag og fest er ferdig tenkt, men så gjenstår det å lage, leie, kjøpe, skaffe og organisere. Det meste begynner vi på etter jul, litt greit å få unna jula først….

Bryllupskake er så og si bestilt. Lurte en stund på om jeg skulle lage den selv, men slo det fra meg. Har antagelig mer enn nok å gjøre når det nærmer seg! Godt at jeg for ikke lenge siden fant ut at jobben har 2 dagers velferdspermisjon i forbindelse med bryllup. De kommer nok godt med!

Har falt fullstendig for Evfa Attlings fin-fine smykker. Har veldig lyst på dette sommerfuglsmykket – det ville gjøre seg utrolig godt sammen med kjolen…. :)

Husk alt - Evernote

Vi er inne i en liten mellomperiode når det gjelder planleggingen. Det meste som kan gjøres er gjort, og det som ikke kan gjøres ennå er fortsatt en liten stund unna. Jeg må snart sette i gang og lage pynt og invitasjoner, men med adventstid like om hjørnet er det godt vi har litt tid.

Jeg er en regneark og liste-entusiast. Denne gangen har likevel regnark ikke vært nok. Så fant jeg Evernote. Det er genialt enkelt. Jeg har tilgang fra overalt, og finner lett igjen listene, bildene, notatene jeg har laget og tagget. Til og med lagringen tar Evernote seg av.

Er du i gang med planlegging av ymse slag – stort eller smått, prosjekter eller arrangement – så er Evernote verdt titten!