Viser arkivet for februar, 2012

Er det ikke typisk?

Borgerlig vielse krever prøvingsattesten før man får booket seremoni-tidspunkt. Nå har de brukt 2 uker på å sende et brev tilbake for å kreve mer dokumentasjon (på LPs skilsmisse), og saksbehandleren er borte til 7. mars… Det vil si at vi sikkert ikke får attesten før på – tja 3 uker!

Jeg tror jeg klikker i vinkel! Lurer på om jeg skal sende avgårde invitasjonene til festen, de er jo ikke avhengig av seremoni-tidspunktet uansett… Klør i fingrene etter å få sendt de! :)

Workshop og vin

I går hadde Bente, Hege, Siv og jeg en strålende morsom kveld med vin, pizza og mengder svensk godteri. Vi stemplet, brettet, klippet og lo. Resultatet var strålende fine pom poms, mexicanske bannere og mer.

Bildeserie med 4 bilder — bla ved å trykke på pilene

Veldig glad for at jeg fikk ideen til workshop! Ikke umulig at det blir en liten en til i løpet av våren ;)

Sakte, men sikkert

I dag er det fire måneder igjen til bryllupet! Jeg venter på den hersens vigselsattesten slik at vi kan få booket tid for seremonien, jeg må jo få tidspunktet før jeg kan få lagd ferdig invitasjonene – så her ventes det big time om dagen.

Gleder meg til lørdagens workshop – da skal det lages ymse pynt til festlokalene (og drikkes litt vin). Jeg var innom lokalet igjen i går for å se om ideene mine ville fungere. Jeg kom midt i en minnestund for en av de klatrerne som døde – så snek meg bare litt rundt, men er strålende fornøyd med stedet! Så gjenstår det bare å se om vi får det til slik vi ser for oss….

Hvis noen venter på å booke hotell, så kan jeg si såpass at et hotell i Oslo sentrum ikke er så dumt…. Så det skal være Metallica-konsert den dagen også, så det er sikkert en del tilreisende.

Brudepikekjoler in da house

Jeg har vært gjentatte ganger innom Monsoon det siste året for å se på kjoler til jentene. Helt hvite kjoler (eller sorte) har det vært heller dårlig med, så jeg måtte ty til nettet (orker jo ikke løpe rundt i butikker unødig) – og fant heldigvis de nydeligste kjolene! De var fine på bildet – og enda finere på. Lille prinsessa rett og slett blånektet å ta den av seg igjen, og Gullhår snurret rundt og rundt og rundt… Jeg måtte gjemme de godt for ikke å risikere kjoler på avveie!

Ellers går ting sakte, men sikkert fremover. Invitasjonene er i gang, og jeg har booket ikke mindre enn to transportmidler til den store dagen… Har også lagd et par prøver på pynt, og jeg er ganske så fornøyd så langt!