Viser arkivet for mars, 2012

Ringer i boks!

Ikke helt i hus ennå, men sist lørdag valgte vi – og betalte for – ringene! Bitene faller litt etter litt på plass, og i går ble kakene bestemt. Bryllupskaken er bestilt for lenge siden, men vi må jo ha litt mer enn bare EN kake til kaffen. Jeg leste på et forum for å prøve å finne ut hvor mange kaker vi skulle ordne. Folk er gale – noen hadde 29 kaker! Nesten ingen var under 15 stk. Er ikke det veldig mange? Jeg tror vi har kommet frem til både et bra antall, og en veldig bra sammensetning av kaker. Så søtmonser der ute – gled dere! ;)

Pynte lokalene

Fredag 22. juni 2012 kl. 08.00, Grefsen og Disen Velhus

Bare å brette opp ermene og sette igang å pynte!

Workshop

Lørdag 21. april 2012 kl. 15.00, Casa Bjerke Borgen

Vi tar en reprise av workshopen i februar! Klippe, brette og lime litt :)

Ting i rute

En liten status er på sin plass.

Workshop’en i slutten av mars gikk veldig bra og alle invitasjoner er sendt. Jeg håper alle har fått de!? Vi har foreløpig fått svært få tilbakemeldinger om folk som ikke kan komme, og det setter vi jo utrolig stor pris på – at dere har lyst til å være med oss og feire dagen.

Det blir en ny workshop lørdag 21. april, om det er noen som har lyst til å joine med klippe, brett og lime kunnskaper?

Neste helg skal vi ha en liten test av ulike drikkevarer, kaker og snacks. Vi må jo sørge for at dere kun får de beste ting! ;) Etter påske blir det prat med fotografen, kjoletilpassing og Ane kommer i mai og da skal vi ha prøving av hår og sminke. Bente (min fetters kone) skal lage buketten (alternativet hadde vært meg selv, og jeg tror nåværende løsning er best – hehe) Jeg holder fortsatt på å prøve å lage en kjøreplan for selve dagen, men det er ikke lett altså. Heldigvis har jeg fått løst barnevakt-issuet jeg hadde angående Pernille – en bekymring mindre!

Det nærmer seg med stormskritt, og vi gleder oss!

De siste invitasjonene

DA – er også de siste invitasjonene i posten. De håndlagde, til nærmeste familie og forlovere. Selvsagt gikk det jo som det måtte gå – printeren min, som har trofast tikket og gått lenge – døde midt i jobben sin i går. Stein død. Så de pent printede invitasjonene dere skulle få er nå håndskrevet… Det gjør jo samme nytten, men har ikke heeeelt den finishen jeg hadde planlagt. Jaja, bryllup blir det uansett! :D

Seremoni-tidspunkt

I går lå den pokkers attesten i postkassa, og i dag tidlig – i det Byfogden åpnet – sto jeg på døra med attesten for å bestille tid for seremonien. Siden saksbehandleren tok seg en uke ferie (eller noe) hadde det selvsagt klart å lure seg et par stk inn først. Byfogden fyller opp fra senest på dagen, så det seneste tilgjengelige var 13.30. Jeg hadde håpt på nærmere 15.00, men ikke så mye å gjøre med det. Seremonien blir altså kl. 13.30 i Oslo Rådhus, lørdag 23. juni. Seremonien varer ca 15 minutter, og alle er hjertelig velkomne til å møte oss utenfor etter seremonien. Nå begynner det å bli seriøst altså! :D

Endelig på vei!

Da er invitasjonene endelig postlagt! Jeg venter fortsatt på prøvingsattesten, men er optimistisk hver dag jeg sjekker postkassa – i dag BØR den attesten ligge der!

Invitasjonene som er sendt ut er til festen, men det er jo hoveddelen av dagen, og vi gleder oss masse! Vi tar en liten intim middag med den helt nærmeste familien etter seremonien, og så blir det altså heidundrande fest all night long! (Husk å les på baksiden også ;)

Festen blir som dere ser på Grefsen, ikke langt unna Storo. Grefsen og Disen Velhus har en lang historie bak seg.
Fra nettsiden: Et staslig murhus i nyklassisisme med den karakteristiske søylefronten reiste seg og stod ferdig i 1928. Huset var i full drift fra første stund. Det var kino i 2. etasje (en av få private kino i Oslo) og 1. etasje ble leiet ut til restaurant i en del år.

Revyer ble satt opp og kor, musikkorps m.m. hadde øvelser og konserter her. Sanitetsforeningen, Grefsen idrettslag, med flere, hadde basarer, møter og sammenkomster.

Under andre verdenskrig ble huset beslaglagt av okkupasjonsmakten og benyttet til lasarett.

Etter krigen forsatte virksomheten med uforminsket styrke i noen år, med blant annet med jazzklubben Grefsen Jazz-society. Kinoen ble lagt ned 1.juni 1960. På midten av 1960 tallet, ble huset bortleid i en periode, men ny drift tok til i begynnelsen av 1980. Og vært i gang siden.