Viser arkivet for mai, 2012

Fotobod

(eller photobooth, om du vil)

Vi håper en av kveldens store slagere vil bli fotoboden vi setter opp. Med egnet tilbehør er det duket for lek og latter foran kameraet, med gøyale bilder som resultat. Bildene ønsker vi å bruke i gjesteboken vi skal lage, så vi håper alle finner veien innom!

Det er ganske enkelt. Finn fotoboden, velg tilbehøret du vil leke med – og klikk i vei på fjernkontrollen. Fotograferingen vil skje bak forheng, og om dere tar bilder alene, med kjæresten eller sammen med en hel gruppe er opp til dere selv. Ha det gøy – det er det viktigste ;)

Munch-rommet

Foto av Jiri Havran

Det er jo ikke til å komme bort i fra, at tross i omstendighetene er jeg glad vi har fått muligheten til å gifte oss i det fantastisk fine Munch-rommet i Oslo Rådhus. Minner om at seremonien er kl 13.30 (til ca 13.50) og at vi mer enn gjerne ser dere ute i Borggården i etterkant. Vi har også noen ledige plasser til å være med inn om dere vil det. Gi meg beskjed!

Litt om rommet vi skal gifte oss i:
Brudeparet lover hverandre troskap foran Edvard Munchs maleri “Livets tre”.

Munchrommet er rådhusets mest intime representasjonrom. Veggene er kledd med profilerte trefyllinger, og bare den ene veggen har vinduer. Veggene er i syret og kalket furu, gulvet har brede furubord og gulvet avsluttes med et marmorfelt som kytter det til de andre representasjonsrommene.

Munchs maleri er felt inn i fyllingsveggen og er festsalenes eneste bilde av Norges mest berømte maler. Bildet viser mennesker i ulike livsfaser samlet rundt et stort løvtre og må sees som et uttrykk for livsmysteriet (kilde: Ulf Grønvold).

Bare en måned igjen! :)

Detalj-produksjon

Kveldens produksjon har gått med til smådetaljene. Dette er små flagg dere vil se på strategisk sted. I går pakket jeg inn for harde livet (etter å ha storhandlet godteri i Sverige – ja, dere kommer til å flyte litt på sukker, tror jeg). Resten av uka kommer også til å gå med til småplukk, og så er i grunnen alt i boks. Ja, sånn bortsett fra talen da – den må jeg vel begynne på snart…. :)

Gavene - en liten anmodning

Vi ønsker å ta litt vare på miljøet og redusere mengden med avfall fra bryllupet – og ønsker i den forbindelse at eventuelle gaver faktisk ikke pakkes inn.

Kanskje litt utradisjonelt, men siden gavepapir ikke er resirkulerbart, vil vi gjerne unngå det avfallet vi kan unngå :)

Gavene vil bli tatt hånd om og skrevet opp med navn og nummer når dere ankommer festen.

Taler og slikt

Det er kanskje ikke alle som trives så godt på scenen, men siden vi tar den tradisjonelle talepakka under middagen med familien og forloverne er det fritt ord og mulighet til å “ta scenen” under festen. Veldig hyggelig om dere vil si noen ord, synge en sang eller finne på noe annet :)

Kun kort tid igjen!

Det begynner å nærme seg med stormskritt! Seremonien i Oslo Rådhus er altså kl. 13.30 (og varer ca ca 20 min). Er det noen som vil overvære den er dere hjertelige velkomne! Det er noen plasser ledig til å være med inn på selve seremonien (si ifra om dere vil det), ellers ser vi dere gjerne på utsiden i etterkant. Alle gjestene er bekreftet, og med det vanlige frafallet på 10% blir vi vi hvertfall 73 stk på festen. Den gleder vi oss så utrolig til!

Noen har spurt om alkoholservering, og det blir “fri bar”. Altså – vi har handlet inn rødvin, hvitvin, øl og litt til kaffen (konjakk og baileys), og når det er tomt er det tomt (men det skal nesten godt gjøres, tror jeg). Det blir selvsagt også et alkoholfritt alternativ. Hvis ikke noe av dette skulle falle i smak – gi meg et lite hint… ;)

Det blir dessverre ikke middag på alle, men vi lover gode kaker, snacks og nattmat! Og ellers flere morsomme happenings…

Trenger dere hotell er det nærmeste hotellet Radisson SAS Blu Nydalen. Det er ellers enkelt å komme seg til sentrum og andre hotell.

Lurer dere på ønskelisten vår kan dere titte på den her: Ønskelisten vår

Takk for all hjelp så langt, jeg hadde ikke klart det uten!

Vi gleder oss til å dele denne dagen med dere!