Viser arkivet for juni, 2012

De beste photobooth-bildene

Det ble tatt maaaaange bilder i photoboothen. Nærmere 300 faktisk. Fantastisk gøyale bilder – tusen takk!! Neste gang skal jeg ha enda mer morro tilbehør – hehe… Legg merke til at til og med bebisen har fått bart! Her er høydepunktene (men vi har selvsagt flere bilder som havner i gjesteboken).

Bildeserie med 29 bilder — bla ved å trykke på pilene

Glimt av utdrikningslag, del 2

Endelig har jeg fått bildene fra utdrikningslaget. Fantastisk bra dag med gode venninner!
Jeg digget dorull-fotballen, den var hysterisk! Alle delene var veldig bra, og jeg storkoste meg hele tiden – kunne ikke stoppe og smile!

Bildeserie med 10 bilder — bla ved å trykke på pilene

Video fra seremonien

Gullhår danser til “Into my arms” (Nick Cave) sunget av Pål Ronny Angel.

Hitched!

Vi ble gift! Begge sa ja i en super seremoni, med deilig mat og avslappet stemning på Theatercafeen, avsluttet med heidundrandre fest på Grefsen og Disen vel etterpå. Se fotografens slideshow

foto: Henrik Beckheim

Flere innlegg og bilder kommer! ;)

Snart klar

Nå begynner det å bli ganske virkelig… I dag var siste dag på jobb som ugift! I morgen og fredag har jobben gitt meg fri (fine jobben), og det trengs – for i morgen skal det produseres ting dyppet i sjokolade til den store gullmedaljen! Jeg tror jeg har kjøpt nok jordbær…. Har også lagd noen overraskelser i dag, og et par siste små detaljer… I morgen blir det altså produksjon, og finpuss på diverse – og ikke minst – pakking av alt sammen. Det er ikke lite som skal fraktes til festlokalene!!

Navneskifte

Da heter vi Bjerke-Borgen. I går fikk vi papirene signert og stemplet – og det er utrolig uvant å se et annet etternavn enn det jeg har hatt i snart 36 år! Jeg skvatt rett og slett litt da jeg så eposten min med det nye etternavnet. Samtidig er det veldig koselig at vi alle nå heter det samme. En ordentlig familie. Søstrene Bjerke-Borgen. Familien Bjerke-Borgen. Føles veldig bra!

Skoene

Jeg bestemte meg ganske tidlig for lilla sko. Tanken var lettere enn gjort. Det er rett og slett ikke så mange lilla sko der ute, og å kjøpe et par hvite og farge dem var ikke noe tema. Så jeg trålte skobutikker på nett, bryllupsblogger og andre tips. Så kom jeg plutselig over disse på Bianco, og da var i grunnen skoene i boks.

Utfordring

eller – litt om oss og bryllupet. Noen spørsmål besvart…..

Hvordan møtte dere hverandre?

Vi møttes på en ABBA-fest 6.september 2008. Naboinnen og jeg arrangerte kostyme-fest med ABBA-tema, og jeg hadde med meg to venninner. Resten var venner og familie av naboene, deriblant Lars-Petter, som var nabomannens fetter. Ved første blikk trodde han at jeg var 38 (!) og jeg la ikke så mye merke til ham annet enn at jeg tenkte han så litt nerdete ut. Mest sannsynlig på grunn av brillene ;) Ikke love at first sight altså. Det kan ha noe å gjøre med at jeg egentlig var ganske syk, med feber og rennende nese – og usminket i joggings. Noen timere senere med både paracet og ibux og en mengde vin innabords – ble jeg mer og mer oppmerksom på en heller sjarmerende og morsom mann i blå dress fra 70-tallet. Da han kysset meg senere på natta var jeg i grunnen hektet på kroken…

Hvor skal dere gifte dere?
Vi gifter oss i Oslo Rådhus. Ingen av oss var så lystne på kirkelig bryllup, og kom frem til at borgerlig vielse i Oslo Rådhus ville være en fin ramme og passe inn med resten av planene for dagen.

Fargetema?
Etter litt frem og tilbake fant vi ut at vi hadde lyst til å gjøre det litt stilrent, siden vi er utradisjonelle på mye annet. Fargetemaet er hovedsaklig sort og hvitt, som også gjestene må komme antrukket i. I tillegg har vi lilla som fargeklatt i tilbehør og pynt. Da jeg tidlig oppdaget at det er veldig mange teorier på både kjoletype og kjolefarge har jeg valgt å være helt tyst om det. Bortsett fra skoene er resten av antrekket helt, helt hemmelig.

Hvorfor valgte du den personen du har som forlover?

Min forlover Ane er den som har kjent meg absolutt lengst – siden vi var små babyer og naboer. Senere gikk vi på barneskolen sammen, og på samme ungdomsskole før vi fortsatte på ulike veier videre. Uansett hvor i verden vi har vært har vi alltid hatt kontakt, om enn sporadisk i noen perioder, og jeg setter så pris på hennes vennskap.

Det blir i grunnen ganske fint å ha et menneske med meg denne spesielle dagen som har vært med meg hele livet.


Hvem følger deg til alteret?
I og med at vi ikke gifter oss i kirka er det ikke noe alter å bli fulgt til.

Hva var det du falt for når du falt for din kjære?

Lars-Petter er vanskelig å ikke like. Han er utadvendt, morsom, sosial og snill – og det var dette som gjorde at jeg etterhvert så på ham litt nøyere. Glimt i øyet, selvtillit og selvironi – og noen veldig gode, sterke armer. Så med ett ord var det sjarmen som senket meg – om man kan si det da han hadde slipset rundt panna utpå natta….
Hvordan går planleggingen?
Den er under kontroll! Tror jeg… Etter metervis med huskelister, gjørelister og kjøreplaner er vi nå ferdige med det meste, og bare sånt som må gjøres rett før står igjen. Håper jeg. Skulle vel bare mangle med bare 2 uker igjen!

Er du nervøs?
Merkelig nok ikke. Bare gleder meg til det jeg håper blir en super dag for både oss og gjestene!

Bilene

I og med at vi deler opp dagen og den strekker seg lenger enn opprinnelig planlagt har vi faktisk to biler denne dagen.

Den sorte Mercedesen fra Oslo Chaffeur Service skal kjøre forlover Ane og meg til seremonien i Oslo Rådhus.

Mens det i den kule Plymouth Savoy fra 1955 skal drikkes champis av LP og meg på vei til festen etter middagen. Bilen er funnet via veteranutleie.no.

(De som er medlemmer av denne sonen kan forresten lese litt om LPs utdrikningslag i forrige innlegg…)