Viser arkivet for juli, 2012

Tilbakeblikk

Et bittelite tilbakeblikk på festen – og nærbilde av ringen min. Ringene er i hvitt gull, og min har fem små diamanthjerter, mens LPs er helt glatt. Jeg har visst gått av meg skoene på det første bildet. De kan skimtes i bakgrunnen – hihi :)

Bildeserie med 4 bilder — bla ved å trykke på pilene

Bilder tatt av Hege.

Morgengavene

Jeg brukte mye tid på å finne morgengaven til Lars-Petter. I og med at han verken bruker klokke eller så mye annet som kan klassifiseres som smykker ville jeg gi ham en opplevelse han kunne leve lenge på. En litt sånn “once-in-a-lifetime”-opplevelse. Jeg falt umiddelbart for tipset fra en kollega, som foreslo en dag på racingbanen Zandvoort utenfor Amsterdam. Så sånn ble det. En hel dag med bilkjøring der han får testet blant annet Porsche 911, BMW 130i Cup, Formel bil, Dodge Charger, Co Pilot i en Ford Mustang Drifttaxi, og mye mer. Det må nok kombineres med en langhelg i Amsterdam og shopping på frua, tenker jeg… ;)

Av Lars-Petter fikk jeg en ny duppeditt – nemlig en Ipad – and I am løving it! De to små har jo også lagt sin elsk på brettet – så nå har jeg nesten måtte gjemme det og låse det med kode og i det hele tatt, for at de ikke skal ta helt av…. :)

Mens vi venter...

Mens vi venter på resten av bildene fra fotografen viser jeg noen blinkskudd fra gjestenes kameraer – ikke i kronologisk rekkefølge…. :)

Bildeserie med 44 bilder — bla ved å trykke på pilene

Detaljene

I tillegg til en del egen-produksjon (med veldig god hjelp) fant jeg ting på hele internettet til den store dagen. Her kommer en liste over hva og hvor fra:

Invitasjoner og Save the Date-magnet
og også takkekortene som kommer etterhvert er bestilt via Wedding Paper Divas – superenkelt, raskt og mange fine design!

Fotograf
De fleste har vel fått med seg at Henrik Beckheim var vår fantastiske fotograf for dagen, og kvelden. Da jeg på let etter bryllupsinspirasjon fant begrepet “dokumentarisk bryllupsfotografering” på en amerikanske side surfet jeg hardt på norske sider for å finne tilsvarende. Det kan jeg med hjertet si at jeg gjorde!

Kjole
Kjolen min er kjøpt i Asker, på Romeo & Julie, og er av merket Kelsey Rose.

Hatt
Hatten er custommade. Via Etsy fant jeg de fine hattene til Orphelia. Både slør og annet “vanlig” føltes litt feil, men hatten funket veldig bra!

Smykke
Kjedet jeg hadde er fra Evfa Attlings “Miss Butterfly”-kolleksjon

Brudebukett
Jeg hadde hvite peoner som var ganske utsprunget. Bente, min fetters kone, laget både brudebukett, brudepikebuketter og nellikene til gutta.

Photobooth-props
De gøyale brillene, bartene og leppene er også kjøpt via Etsy – hos MisterMustache.

Photobooth-skilt
Også kjøpt på Etsy, via Hermias Wishes

Caketopper
Den fantastiske avatar caketopperen har jeg fått laget i Alaska! Hos Paul Pape designs – fantastisk? JA! Den ble helt klart kveldens store snakkis!

Bryllupskaken
Var cupcakes fra Hancock Cupcakes i Oslo. God service og nydelige kaker!

Ballonger
Ballongbukettene på festen og de jeg hadde med meg ble kjøpt hos ballongdamen.no