Tilbakeblikk

Et bittelite tilbakeblikk på festen – og nærbilde av ringen min. Ringene er i hvitt gull, og min har fem små diamanthjerter, mens LPs er helt glatt. Jeg har visst gått av meg skoene på det første bildet. De kan skimtes i bakgrunnen – hihi :)

Bildeserie med 4 bilder — bla ved å trykke på pilene

Bilder tatt av Hege.

Morgengavene

Jeg brukte mye tid på å finne morgengaven til Lars-Petter. I og med at han verken bruker klokke eller så mye annet som kan klassifiseres som smykker ville jeg gi ham en opplevelse han kunne leve lenge på. En litt sånn “once-in-a-lifetime”-opplevelse. Jeg falt umiddelbart for tipset fra en kollega, som foreslo en dag på racingbanen Zandvoort utenfor Amsterdam. Så sånn ble det. En hel dag med bilkjøring der han får testet blant annet Porsche 911, BMW 130i Cup, Formel bil, Dodge Charger, Co Pilot i en Ford Mustang Drifttaxi, og mye mer. Det må nok kombineres med en langhelg i Amsterdam og shopping på frua, tenker jeg… ;)

Av Lars-Petter fikk jeg en ny duppeditt – nemlig en Ipad – and I am løving it! De to små har jo også lagt sin elsk på brettet – så nå har jeg nesten måtte gjemme det og låse det med kode og i det hele tatt, for at de ikke skal ta helt av…. :)

Mens vi venter...

Mens vi venter på resten av bildene fra fotografen viser jeg noen blinkskudd fra gjestenes kameraer – ikke i kronologisk rekkefølge…. :)

Bildeserie med 44 bilder — bla ved å trykke på pilene

Detaljene

I tillegg til en del egen-produksjon (med veldig god hjelp) fant jeg ting på hele internettet til den store dagen. Her kommer en liste over hva og hvor fra:

Invitasjoner og Save the Date-magnet
og også takkekortene som kommer etterhvert er bestilt via Wedding Paper Divas – superenkelt, raskt og mange fine design!

Fotograf
De fleste har vel fått med seg at Henrik Beckheim var vår fantastiske fotograf for dagen, og kvelden. Da jeg på let etter bryllupsinspirasjon fant begrepet “dokumentarisk bryllupsfotografering” på en amerikanske side surfet jeg hardt på norske sider for å finne tilsvarende. Det kan jeg med hjertet si at jeg gjorde!

Kjole
Kjolen min er kjøpt i Asker, på Romeo & Julie, og er av merket Kelsey Rose.

Hatt
Hatten er custommade. Via Etsy fant jeg de fine hattene til Orphelia. Både slør og annet “vanlig” føltes litt feil, men hatten funket veldig bra!

Smykke
Kjedet jeg hadde er fra Evfa Attlings “Miss Butterfly”-kolleksjon

Brudebukett
Jeg hadde hvite peoner som var ganske utsprunget. Bente, min fetters kone, laget både brudebukett, brudepikebuketter og nellikene til gutta.

Photobooth-props
De gøyale brillene, bartene og leppene er også kjøpt via Etsy – hos MisterMustache.

Photobooth-skilt
Også kjøpt på Etsy, via Hermias Wishes

Caketopper
Den fantastiske avatar caketopperen har jeg fått laget i Alaska! Hos Paul Pape designs – fantastisk? JA! Den ble helt klart kveldens store snakkis!

Bryllupskaken
Var cupcakes fra Hancock Cupcakes i Oslo. God service og nydelige kaker!

Ballonger
Ballongbukettene på festen og de jeg hadde med meg ble kjøpt hos ballongdamen.no

De beste photobooth-bildene

Det ble tatt maaaaange bilder i photoboothen. Nærmere 300 faktisk. Fantastisk gøyale bilder – tusen takk!! Neste gang skal jeg ha enda mer morro tilbehør – hehe… Legg merke til at til og med bebisen har fått bart! Her er høydepunktene (men vi har selvsagt flere bilder som havner i gjesteboken).

Bildeserie med 29 bilder — bla ved å trykke på pilene

Glimt av utdrikningslag, del 2

Endelig har jeg fått bildene fra utdrikningslaget. Fantastisk bra dag med gode venninner!
Jeg digget dorull-fotballen, den var hysterisk! Alle delene var veldig bra, og jeg storkoste meg hele tiden – kunne ikke stoppe og smile!

Bildeserie med 10 bilder — bla ved å trykke på pilene

Video fra seremonien

Gullhår danser til “Into my arms” (Nick Cave) sunget av Pål Ronny Angel.

Hitched!

Vi ble gift! Begge sa ja i en super seremoni, med deilig mat og avslappet stemning på Theatercafeen, avsluttet med heidundrandre fest på Grefsen og Disen vel etterpå. Se fotografens slideshow

foto: Henrik Beckheim

Flere innlegg og bilder kommer! ;)

Snart klar

Nå begynner det å bli ganske virkelig… I dag var siste dag på jobb som ugift! I morgen og fredag har jobben gitt meg fri (fine jobben), og det trengs – for i morgen skal det produseres ting dyppet i sjokolade til den store gullmedaljen! Jeg tror jeg har kjøpt nok jordbær…. Har også lagd noen overraskelser i dag, og et par siste små detaljer… I morgen blir det altså produksjon, og finpuss på diverse – og ikke minst – pakking av alt sammen. Det er ikke lite som skal fraktes til festlokalene!!

Navneskifte

Da heter vi Bjerke-Borgen. I går fikk vi papirene signert og stemplet – og det er utrolig uvant å se et annet etternavn enn det jeg har hatt i snart 36 år! Jeg skvatt rett og slett litt da jeg så eposten min med det nye etternavnet. Samtidig er det veldig koselig at vi alle nå heter det samme. En ordentlig familie. Søstrene Bjerke-Borgen. Familien Bjerke-Borgen. Føles veldig bra!